Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

T: 038-447 04 87
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
24/7 op 06-107 42 212

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

Casemanagement

Casemanagement is onze term voor het aangaan van een specifiek traject. Het traject wordt op maat gemaakt voor de cliënt en diens casus. Het traject wordt veelal aangevraagd door de teamleider of manager van de organisatie waar de cliënt woonachtig is. Er worden heldere doelen afgesproken. In overleg wordt er een termijn aan vast gehangen. Op basis van deze gegevens maakt Interim 24-7 een projectplan met de daarbij behorende offerte. De opdrachtgever weet vooraf precies wat er voor nodig is om het traject uit te voeren.

Afhankelijk van de wensen kan er extra service geboden worden. Denk hierbij aan het organiseren van de planning, projectmanagement in de vorm van coaching en het uitzetten van de lijnen. Het verleden wijst uit dat dit veelal in samenwerking gaat met de organisatie. Een gedragswetenschapper en manager van de organisatie zelf zijn eindverantwoordelijk.

De projectmanager vanuit Interim 24-7 is verantwoordelijk voor het eindresultaat van het traject. De gespecialiseerde begeleiders zijn hierin onmisbaar, mensen maken de zorg.
Bijna alle cliënten waar wij mee samenwerken zijn bekend bij het Centrum voor Consultatie en Expertise. Interim 24-7 werkt dan ook veelvuldig samen met het CCE. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de categorie Zorg ABC binnen de kennisbank.